681 061 157872 005 004

Ginecilogía

Cuidat al embaraç i cuan els fills creixen

El microbioma i el sistema de defenses són eines fonamentals per a garantir la salut de les mucoses de l'organisme i la llet d'euga té tots els components necessaris per a afavorir el seu bon funcionament.

En els períodes d'embaràs ens pot aportar molts dels bacteris i enzims, que hem perdut per culpa dels antibiòtics, contaminació... i que no podrem traspassar als nostres fills si no els tenim nosaltres.

S'ha vist que la llet d'euga eQuaid pot ser molt útil per a dones amb menopausa. En el moment en què les dones entren en aquest procés, deixen de produir la mateixa quantitat d'estrògens que quan estaven en edat fèrtil. Aquesta és una de les raons per les quals és difícil absorbir igual de bé el calci perquè els estrògens faciliten aquesta acció. Per prevenir problemes ossis, solucionar-los o només perquè no s'agreugin la llet d'euga pot ser d'ajuda. Aquesta, com s'ha comentat en l'apartat d'hematologia, té estrògens, vitamina D i lactosa. Aquests tres components ajuden a l'organisme a absorbir el calci amb millor efectivitat.

A partir de diversos testimonis també s'ha vist que la llet d'euga pot ajudar a l'hora de regular les sufocacions típiques d'aquest període.

Per evitar moltes carències

Bacteris

Gran diversitat de Bacteris que regulen el microbioma, incloent Bacteris Làctics que generen Lactasa per evitar la intolerància.

Aminoàcids escencials

Important presència dels aminoàcids precursors de neurotransmissors , tan en forma de proteïnes (alfaLactoalbumina, betalactoglobulina) com en estat d’aminoàcids lliures.

Enzims

Els enzims són molt específics, i eQuaid per la seva similitud amb la llet materna ens aporta pràcticament tots els que necessitem.

Greixos, com Omega3 i Omega6...

Fan que la resta de components potenciïn la seva acció i actuïn de manera molt més efectiva

Vitamines

Cal destacar el seu contingut de Vitamina_C que és 4 vegades més alt que en la llet materna humana.

Minerals

En el seu contingut hi trobem pràcticament tots els minerals que l'organisme necessita a excepció del ferro, però curiosament la llet d'euga ajuda a corregir les anèmies.

Proteines

 Inmunoglobulines Igm, IgA, IgC 

Proteïnes transportadores de Ferro i Calç (Lactoferrina, Caseïnes...).


El nostre equip esta a la vostre
disposicio per a cualsevol consulta

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.org    -   +34 872005004

Tel. +34 872 005 004
Mas el pla de Puigparidines,
17178 La Vall d'en Bas
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Equaid ©. All rights reserved.